Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

11-03-2020

Aquest dijous la Paeria de Balaguer i tècnics d'Educació es trobaran per posar en comú l'anàlisi de les propostes presentades per la FAPAC i el col·lectiu Futur de Lleida sobre el tancament de l'escola Àngel Guimerà.

La Plataforma Salvem l’Àngel Guimerà lamenta en un comunicat que el Departament d’Educació no es vulgui reunir amb ella per tractar el tancament de l’escola. Diuen sentir-se menystinguts en no considerar-los el Departament un interlocutor vàlid. 
 
El passat divendres, 28 de febrer, la Plataforma "Salvem l'Àngel Guimerà" va fer una petició formal de reunió al Director dels SSTT del Departament d'Educació a Lleida per tal de tenir un canvi d'impressions respecte a la decisió de tancar la línia de P3 d'aquesta escola. Asseguren que es tracta d'un problema de segregació no es resol plantejant un tancament que, a més, inexorablement suposaria, diuen, el final progressiu del centre, en el cas que es confirmés l’eliminació d’aquesta línia. 
 
Com a Plataforma, consideren que el fet que el director dels Serveis Territorials no els vulgui rebre és un menysteniment vers un espai de treball on hi està representat tothom: l’AMPA de l’escola afectada, altres AMPES de les escoles de la ciutat  de Balaguer, col•lectius socials de la ciutat, sindicats d’ensenyament, grups polítics municipals de l'oposició, la FAPAC i l'Associació de Veïns del Casc Antic de Balaguer, entre d'altres. 
 
Asseguren també que "no tenir voluntat de reunir-se amb aquesta Plataforma és una mostra de poc tarannà dialogant i d'autoritarisme, característiques que no haurien de ser el que definís al senyor Carles Vega, com a Director dels SSTT d'Educació a Lleida". 
 
Des de la Plataforma continuen denunciant que tots els intents d'establir una comunicació oberta amb el Departament d'Educació i amb la Paeria de Balaguer han estat improductius perquè que les reunions han estat desestimades fins a data d'avui, tot i la urgència de la situació.
 
Pel que fa la reunió que el paer en cap va anunciar el mes de gener entre l'equip de govern, els tècnics d'Educació, l'Ampa de l'escola i els grups de l'oposició, Jordi Ignasi Vidal ha dit avui que aquesta es podria produir la setmana que ve, després que demà Paeria i Educació es reuneixin per posar en comú l'anàlisi de les propostes presentades per la FAPAC i el col•lectiu Futur de Lleida, propostes que el paer en cap ha reiterat que no van en la línia d'acabar amb la segregació.
 
Tall de veu.....
 
Vidal també ha dit que la setmana que ve convocarà el ple extraordinari que la setmana passada van demanar els grups de l'oposició per debatre sobre l'Àngel Guimerà.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt