Dissabte 28 de Marš
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

11-03-2020

El CEI Balaguer acollirÓ els dies 16, 18 i 19 de marš el curs 'La planificaciˇ eficient del negoci'

El curs està adreçat a autònoms, professionals independents o petits empresaris que vulguin millorar els resultats dels seus negocis i que se sentin poc satisfetes amb la seva gestió del temps, segons explica Maribel Contreras de l'empresa INTRAcomunica, Comunicació Corporativa Interna, que és qui impartirà el curs.
 
Tall de veu.....
 
Es tracta d'un curs que té l'objectiu de facilitar els coneixements i les eines necessàries per fixar objectius i les estratègies necessàries per assolir-los i, per una altra banda, aconseguir que els assistents s¡emportin a casa la programació del seu 2020 ideal.
 
Tall de veu......
 
El curs es farà en un format de taller, com sentíem, perquè Maribel Contreras dona molta importància a la part pràctica. Segons explica, un cop adquirits els coneixements, els participants ha de poder posar-los en pràctica de seguida.
 
Tall de veu....
 
Pel que fa al contingut, es tractaran temes com la fixació d'objectius; la metodologia eficient per fer-ho possible; les estratègies per assolir-los; la gestió del temps; al productivitat personal o el calendari d'acció, entre altres.
 
Les persones interessades en participar en aquest curs es poden adreçar el CEI Balaguer, al telèfon 973 445 884 o a través del correu info_cei@balaguer.cat.
 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt