Dissabte 28 de Març
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

11-03-2020

L'Associació de Comerciants ACB, engega la campanya ' TÚ ENS DÓNES VIDA' per donar veu i visibilitat al comerç de proximitat i la importància que té el teixit comercial a la ciutat de Balaguer.

En motiu de la 4 edició de la Setmana del Comerç, l’Associació de Comerciants ACB  engega la campanya “ TÚ ENS DÓNES VIDA”, aquesta campanya pretén donar veu i visibilitat al comerç de proximitat i la importància que té el teixit comercial a la ciutat de Balaguer.
 
El missatge d’aquesta Campanya, que es difondrà a tots els comerços adherits a l’ACB amb un díptic, explica als clients i consumidors l’ importància que de tenir els comerços oberts als nostres carrers i barris.  Amb aquesta  campanya també es premiarà les compres amb una piruleta que es pot trobar dins d’aquets díptics.
 
Segons l’Associació ACB, Balaguer té un model comercial basat amb la proximitat i dona valor a les botigues, comerços i establiments que romanen oberts la major part del dia i la setmana, amb serveis, productes de qualitat i de confiança, sent tot un luxe trobant de tot a la nostra ciutat, sovint, servits per persones a qui coneixem molt bé.  A més a més dels beneficis econòmics per la ciutat i la comoditat de no haver de desplaçar-se altres ciutats, el comerç de proximitat permet crear llaços entre veïns.   La compra al comerç del barri crea una relació humana i personal, en la qual es genera un sentiment de formar part d’una comunitat. La compra de proximitat també va de la mà de la sostenibilitat, a l’evitar l’ús de vehicles contaminants, i al comprar productes de proximitat que, en moltes ocasions tenen una clara aposta per lo ecològic. A la vegada des de l’ACB volem destacar que el comerç dóna vida a la ciutat, ajuda a la neteja dels carrers, que estiguin il•luminats i a la seguretat. Fa en definitiva que les ciutats estiguin vives. Si tanquem els ulls i imaginem qualsevol carrer de la nostra ciutat sense comerços i establiments oberts...  seria una imatge de carrers deserts,  morts, i sense vida, els quals  no conviden  a sortir-hi a passejar.
 
Per ajudar i per garantir que el comerç continua fent ciutat, l’Associació de Comerciants ACB impulsa aquesta Campanya “ TÚ ENS DÓNES VIDA”, on convidem a comprar a Balaguer, perquè els beneficis per la ciutat són enormes  per a tots.
 
COMPRAN AL COMERÇ DE BARRI:
 
Tu fas que tinguem el comerç obert
 
Tu fas créixer el teixit comercial
 
Tu fas que els carrers estiguin il•luminats, nets i segurs
 
Tu fas Balaguer
 
... i el més important, TU ENS DÓNES VIDA
 
Com a cloenda a la setmana del comerç el divendres 27 de març, i a l’hotel Santuari del Sant Crist, tindrà lloc un sopar col•loqui amb la  ponència titulada “Ressetegem i reconectem el nostre comerç” que parlarà dels nous hàbits de compra i d’una oportunitat per als negocis,  a càrrec de la Sra Ada Pulido,  Diplomada en Ciències  Empresarials i especialitzada en  l’àmbit de la gestió  comercial i  el  màrqueting,
 
En acabar la ponència es farà un sopar amb tots els assistents i s’acabarà amb l’entrega dels diferents premis i reconeixements a diversos comerços i entitats de la ciutat. 
 
En aquest sopar podrà assistir qualsevol comerç adherit a l’ACB a més d’altre comerciants de Balaguer. Per fer l’inscripció prèvia al sopar, s’ha d’enviar un correu a info@balaguercomercial.cat o be trucant al telèfon 973 44 67 13
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt