Dissabte 28 de Març
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-03-2020

La majoria de comerços de Balaguer tancats després de que el Govern ordenes tancar bars, cafeteries i restaurants des de la mitjanit pel coronavirus. Només han obert comerços i el mercat amb productes d'alimentació

El Govern va ordenar aquest divendres al vespre també el tancament de bars, cafeteries, restaurants i altres establiments de restauració en el marc de la lluita contra l'expansió del coronavirus. La mesura s'aplicava a partir d'aquesta mitjanit. 
 
A Balaguer la gran majoria de comerços de restauració han tancat i en alguns casos les autoritats els han informat de la mesura i l’obligació de tancar. Només han obert en la majoria de casos els comerços destinats a l’alimentació i productes de primera necessitat. En el cas del mercat només a ofert a parades d'alimentació després de que la Paeria de Balaguer va decidir aquest divendres aixecar el veto al mercat setmanal dels dissabtes a la plaça del Mercadal, que havia estat suspès com a mesura preventiva per evitar el contagi del coronavirus. 
Aquest dissabte ha deixat una imatge de carrers buits a la ciutat que contrasta amb l’estampa habitual d’un dissabte de mercat en que Balaguer s’omple de gent d’arreu de la comarca per fer les seves compres.
 
La mesura del govern també ordena el tancament de centres comercials, incloent grans superfícies i galeries, a excepció d'aquells establiments dedicats exclusivament a la venda de productes de consum habitual (alimentació, neteja i higiene) i d'aquelles àrees dels centres comercials amb la mateixa activitat. El petit comerç, doncs, queda fora de la mesura.
La mesura també afecta teatres, cinemes, sales de festa, discoteques, pubs, sales de ball, sales de concert, sales de karaoke, cafès teatre i cafès concert, així com qualsevol altre establiment recreatiu.
 
Totes aquestes mesures es prenen en paral•lel a les que ja s'havien anunciat, com la disminució de l'aforament del transport públic a un terç de la seva capacitat, el tancament d'estacions d'esquí de qualsevol modalitat o el d'instal•lacions esportives, gimnasos i clubs esportius. També s'ordena el tancament d'establiments de joc com salons recreatius, casinos o bingos i el de parcs d'atraccions, parcs temàtics o altres de lleure. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt