Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

16-03-2020

Fins al 16 d'abril es poden enviar les receptes per participar al concurs Dolç de Balaguer en el marc de Fira Q. L'objectiu del concurs és escollir un dolç típic de la ciutat perquè esdevingui marca gastronòmica i es comercialitzi

Fins al 16 d’abril es poden enviar les receptes per participar al concurs Dolç de Balaguer que tindrà lloc en el marc de Fira Q organitzat per la Paeria de Balaguer, l’Associació de Comerciants de Balaguer 2021 i l’Associació Gastrobar.
 
Per sisè any consecutiu es durà a terme aquest concurs tot i que aquest any amb un canvi significatiu: se celebrarà un concurs per escollir un dolç típic de Balaguer, amb la voluntat que aquest esdevingui marca gastronòmica pròpia i que es comercialitzi tant en els comerços com en els restaurants de la ciutat.
 
L’objectiu del concurs, el jurat del qual estarà format pels pastissers de Balaguer, és escollir un dolç que arreu s’associï amb Balaguer. Aquest producte haurà de ser inèdit, casolà, fet amb productes de proximitat i amb l’única condició que com a mínim un dels ingredients de la recepta sigui la mel.
 
Un cop escollit el dolç guanyador, els restauradors de la ciutat podran repensar-lo i adaptar-lo a la filosofia de cada establiment. La Paeria, per la seva banda, es farà càrrec del disseny i la producció del packaging, d’establir el preu, i de fixar els punts de venda autoritzats. La principal voluntat és que tota la ciutat es faci seu aquest dolç representatiu, i  que serveixi per donar a conèixer la gastronomia i els productes típics del territori.  
 
Tots aquells concursants que vulguin participar en el concurs hauran d’enviar la seva recepta, amb el nom del dolç que presentin, abans del 16 d’abril com a data límit al mail:-concursfiraq2020@gmail.com.
 
Un jurat tècnic escollirà les vuit propostes finalistes, les quals competiran a la Gran Final que es disputarà el diumenge 26 d'abril a les 18:30 h al pavelló de Fira Q en un espectacle gastronòmic dirigit a tots els públics i on podran demostrar tot el seu talent davant un jurat qualificat i format per diferents pastissers de Balaguer.
El premi per al guanyador/a consistirà en un xec per valor de 500 €, uns vals per a restaurants de la ciutat i un lot de productes.
Les bases es poden consultar a la pàgina web de la Paeria (www.balaguer.cat) 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt