Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

16-03-2020

La programaciˇ de RÓdio Balaguer es veu lleugerament alterada pel coronavirus. Es suspenen diferents programes i se'n reemetran d'altres de la temporada. Les entrevistes es faran via telef˛nica per evitar el contagi.

En motiu de les mesures adoptades pel coronavirus, la programació de Ràdio Balaguer es veu alterada. Se suspenen diferents programes i les entrevistes es faran via telefònica per evitar el contagi. També per aquest motiu es reemetran alguns dels programes de la temporada. Pel que fa als serveis informatius, aquests es continuaran realitzant amb els diferents butlletins de migdia i tarda tot i que seran amb un format més reduït i centrat en l’àmbit de servei.

Cada dia, durant el mes de març, s’ha programat la reemissió dels següents programes, amb una vessant d’entreteniment i contingut cultural i social.

De dilluns a divendres, a les 4 de la tarda es reemetrà el mini espai 5 minuts amb l’ART, dedicat a la literatura i la música i realitzat per la Fundació Margarida de Monferrato.

Els dilluns a les 9h del matí recuperarem el programa Pensa amb el Cap, amb algunes de les recomanacions de salut del CAP de Balaguer.

Els dilluns a les 20h es tornarà a emetre alguns del programes de l'Òpera de la A a la Z, un programa dedicat a repassar la història de lÒpera d’una forma entenedora, de la mà de Montserrat Cots.

Els dimarts a les 9h i a les 20h es reemetrà el programa Va de llibres, de la Biblioteca Marguerida de Montferrat. Un programa dedicat a la lectura i que fa un repàs a les darreres novetats literàries, amb entrevistes a alguns autors així com recomanacions de lectures per a diferents edats.

Els dimecres es continuarà fent, a les 9h i a les 20h, el programa dedicat al món de la informàtica Ràdiobalaguer.cat. Aquest es farà en una versió més curta i a distància, fora dels estudis, via Skype amb Compsaonline de Balaguer.

Els dijous a les 9h i les 20h sortirem a fer una excursió virtual, recuperant algunes de les entrevistes del programa Camins del pla i la muntanya, del Centre Excursionista de Balaguer, dedicat a l'excursionisme en general.

També els dijous a les 12h, continuarà el programa de dedicat a la cuina, La Cuina al Dia, amb receptes recuperades en programes anteriors pel cuiner i escriptor gastronòmic Josep Maria Morell.

Els divendres, en substitució del magazine Què Fem, que fa un repàs a l’agenda cultural del cap de setmana, es reemetran algunes de les entrevistes del programa Fent Ruta sobre turisme per prendre bona nota per quan passi el confinament.

Us convidem, a més, a visitar la web de Ràdio Balaguer, radiobalaguer.cat,  on podreu trobar alguns Podcasts dels programes a l’espai Ràdio a la Carta.

Finalment, a causa del canvi de programació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, les connexions de cada hora amb Catalunya Informació amb els butlletins informatius passen a fer-se amb Catalunya Ràdio.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt