Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

19-03-2020

La Paeria de Balaguer anuncia que Fira Q queda suspesa per la previsió de pròrroga de l'actual confinament i amb pocs dies per preparar aquest certament. Fira Q s'havia de celebrar els dies 25 i 26 d’abril.

La Paeria de Balaguer ha decidit suspendre la Fira Q 2020 prevista pels dies 25 i 26 d’abril.

Segons fonts de l'àrea de Promoció, Fires i Festes, la previsió de pròrroga de l'actual confinament fa que quedin pocs dies per preparar aquesta nova edició en condicions, tant per part de l'organització com per part de les empreses i autònoms que són la raó de ser de la Fira. Així mateix, un altre dels motius que ha portat la Paeria a suspendre Fira Q és la voluntat de no posar en risc la salut del públic assistent.

Des del Govern de la Paeria diuen que en cap cas la suspensió no els farà caure en el desànim sinó que cal entendre-la com una oportunitat per reinventar-se i buscar noves maneres per enfortir el teixit productiu, dinamitzar el comerç i promocionar la nostra ciutat. En aquest sentit, apunten que ben aviat començaran a treballar conjuntament amb tots els sectors implicats per trobar noves iniciatives que es puguin dur a terme durant els propers mesos i que han de servir per reactivar l’economia local. Amb aquesta mateixa voluntat i il·lusió encaren, asseguren, l’edició de Fira Q 2021, una edició plena de novetats i millores.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt