Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

19-03-2020

L'Escola Municipal de Música de Balaguer participa en la iniciativa ‘Música als balcons' del Conservatori i Escola Municipal de Música de Lleida. Cada dia a les 18 h s'interpreten partitures de diferents autors

L'Escola Municipal de Música de Balaguer ha convidat als seus alumnes a partir de 2n de Nivell Elemental a participar en aquesta iniciativa del Conservatori i Escola Municipal de Música de Lleida que han anomenat "Música als balcons". Es tracta d'una proposta oberta a tothom per tal que, a les 18h de cada dia, s'interpretin les partitures que s'adjunten en un arxiu  preparades per tots els instruments (Himne de l'alegria de Beethoven, El Cant dels ocells i el Cor d'esclaus de Nabucco de Verdi).

D'altra banda la iniciativa ‘CoronaCiao’ impulsada per Òmnium Cultural contra Felip VI aquest dimecres s’ha repetit aquest dijous a les 9 de la nit amb la suma de músics professionals i amateurs d'arreu del país, així com corals, orfeons i grups de cantaires, entre els quals membres de Músics per la Llibertat, Corals Catalanes, Moviment Coral Català, Dones Acordionistes del Pirineu, l'Acadèmia de la Música Catalana, i escoles i associacions musicals de diferents pobles i ciutats. Juntament a aquestes entitats, centenars de persones també han sortit al seu balcó per cantar la popular cançó partisana italiana Bella Ciao. En molts casos, aquesta s'ha acompanyat d'instruments, tot i que en altres els ciutadans l'han cantat a capella.

 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt