Dimecres 03 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

28-03-2020

La Xarxa de Voluntariats de Balaguer ja ha repartit més de 280 bates a les residències que s'havien quedat sense. L'equip d'Obres i Serveis i el de Jardineria segueixen amb els treballs de desinfecció diaris a la ciutat.

La Xarxa de Voluntariats de Balaguer  ha repartit més de 280 bates a les residències que ho han sol·licitat i que s'havien quedat sense. La Xarxa de voluntaris a la ciutat es va crear entre d’altres per evitar que surti de casa la població més vulnerable, en especial les persones grans que viuen soles o persones amb dificultats de mobilitat.

El paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal va assenyalar en declaracions a Ràdio Balaguer que la setmana que ve es començaran a repartir uns díptics informatius per donar-la a conèixer, en especial a aquelles persones, sobretot gent gran, que no disposen d'Internet o no segueixen les xarxes socials. També ha explicat que la xarxa compta amb un gran nombre de voluntaris i voluntàries, entre elles, 14 persones que estan confeccionant bates i mascaretes pels serveis sanitaris.

Els voluntaris a més fan tasques diverses: ajuden en el subministrament d'aliments o recursos energètics a la gent gran, persones vulnerables o persones en risc d'exclusió social; tenen també cura dels infants d'aquelles famílies que no puguin acollir-se al teletreball i treuen a passejar les mascotes d'aquelles persones que no ho puguin fer. Així mateix, donen suport psicològic, via telemàtica, a les persones amb dificultats emocionals i/o inestables causades per no poder sortir de casa i suport tecnològic a les persones que necessitin fer un tràmit (administratiu, de salut, ...) que tinguin dificultats tecnològiques o analfabetisme digital.

Recordem que totes aquelles persones que es vulguin acollir a la xarxa, és a dir, que necessitin que els voluntaris els facin la compra, els passegin la mascota, tinguin cura dels seus fills o filles o, simplement, necessitin parlar amb algú poden trucar al  telèfon 660 756 719 de 9.00 a 14.00h i de 16.00 a 20.00h o enviar un correu a voluntariats@balaguer.cat.

D'altra banda, el paer en cap ha explicat que es mantenen les desinfeccions, de 6 a 10 del matí,  en zones properes a les residències, al CAP, a l'hospital sociosanitari o en alguns elements del mobiliari urbà com ara les baranes dels ponts, passarel·les i contenidors així com també a l'exterior d'alguns establiments com les farmàcies, les botigues d'alimentació o els forns de pa.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt