Dimecres 03 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

28-03-2020

Salut confirma que en les últimes hores han mort 4 persones amb coronavirus a la demarcació de Lleida. D'altra banda 71 persones han donat positiu a l’àrea bàsica de Balaguer des de l’inici de la pandèmia segons recull el nou mapa d’anàlisi de dades

El departament de Salut ha començat a publicar des d’aquest divendres, el nombre de casos positius identificats per àrees geogràfiques a Catalunya en un mapa interactiu. El mapa mostra les dades actualitzades diàriament, i permeten veure els resultats dels anàlisis que han donat positiu per coronavirus covid-19, des de l’inici de la pandèmia. El mapa recull dades dels diferents municipis agrupats per àrees bàsiques. També mostra l’anàlisi de dades per edat, sexe i regió sanitària.

Segons recull aquest mapa aquest dissabte amb dades actualitzades a les 20h, a l’àrea bàsica de Balaguer s’han detectat 71 casos positius de covid-19 des de l’inici de la pandèmia, ambi una taxa estandarditzada de 98,8 per cada 100.000 habitants.

L’àrea bàsica de salut de Balaguer compta amb els municipis de: Agulló, Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Butsènit, Camarasa,Castelló de Farfanya, Cubells, Gerb, La Ràpita, La Sentiu de Sió, l’Ametlla del Montsec, Les Avellanes, Menàrguens, Montgai, Os de Balaguer, Penelles, Sant Llorenç de Montgai, Santa Linya, Tartareu, Torrelameu, Vallfogona de Balaguer, Vilamajor i Vilanova de la Sal.

La comarca de la Noguera compta amb 3 àrees bàsiques; l’àrea bàsica d’Artesa de Segre amb 1 positiu, l’àrea bàsica de Balaguer amb 71 positius i  l’àrea bàsica de Ponts amb 2 positius.

Enllaç al mapa:

http://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus

Pel que fa a la demarcació de Lleida, ell Departament de Salut ha confirmat que en les darreres hores han mort quatre persones amb coronavirus SARS-CoV2, 3 d'elles a la regió sanitària de Lleida i 1 a la regió de l'Alt Pirineu i Aran.

Aquestes defuncions eleven la xifra de víctimes mortals a 40. Així mateix, també han informat de 110 casos positius nous que eleven el total d'infectats a 604. D'aquests nous casos, 94 s'han registrat a la regió sanitària de Lleida i 16 a la regió de l'Alt Pirineu i Aran. Així mateix, també augmenta fins a 19 el nombre de persones que en les darreres hores han estat donades d'alta, 14 a la regió de Lleida i 5 a la d'Alt Pirineu i Aran. Amb aquestes ja són 65 les altes hospitalàries a la demarcació.

De les 235 persones que estan actualment ingressades amb coronavirus, 194 es troben en centres hospitalaris de la regió de Lleida. D'aquestes 122 estan a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 90 dels quals estables a planta i 32 es troben a l'UCI. 29 persones més es troben ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 21 de les quals estan estables a planta i 8 es troben a l'UCI. 43 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta.

D'altra banda, les 41 persones que estan ingressades amb coronavirus en centres hospitalaris de la regió sanitària Alt Urgell i Pirineu es troben estables a planta. D'aquestes, 13 persones estan ingressades a l'Espitau Val d'Aran; 15 a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp; 3 persones a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell; i 10 a l'Hospital de Cerdanya.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt