Dijous 04 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

30-03-2020

60 persones s'inscriuen a la Xarxa de Voluntariats de Balaguer. La Xarxa ja ha repartit més de 280 bates a les residències que s'havien quedat sense i al CAP de Balaguer. 

La Xarxa de Voluntariats de Balaguer ja compta amb 60 voluntaris i voluntàries, que han fet arribar més de 280 bates a les residències que ho han sol•licitat i que s'havien quedat sense i també al CAP, on divendres se n'hi van portar 150, segons va explicar el paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, en declaracions a Ràdio Balaguer. El mateix paer va explicar que entre els voluntaris hi ha 14 persones que, justament, es dediquen a confeccionar bates i mascaretes pels serveis sanitaris.

La Xarxa de voluntaris a la ciutat es va crear, entre altres objectius, per evitar que surti de casa la població més vulnerable, en especial les persones grans que viuen soles o persones amb dificultats de mobilitat.

A principis d'aquesta setmana, segons va explicar el mateix alcalde, es començaran a repartir uns díptics informatius per donar-la a conèixer, en especial a aquelles persones, sobretot gent gran, que no disposen d'Internet o no segueixen les xarxes socials. 

Recordem que totes aquelles persones que es vulguin acollir a la xarxa, és a dir, que necessitin que els voluntaris els facin la compra, els passegin la mascota, tinguin cura dels seus fills o filles o, simplement, necessitin parlar amb algú o fer algun tràmit administratiu o de salut poden trucar al  telèfon 660 756 719 de 9.00 a 14.00h i de 16.00 a 20.00h o enviar un correu a voluntariats@balaguer.cat.

Recordem que va ser el passat dilluns dia 23 de març que des del CAP de Balaguer es va fer una crida a les xarxes per tal que la ciutadania col•laborés en la confecció de bates per a la protecció del personal sanitari. Per aquest motiu van pujar a la xarxa un petit tutorial en format d'imatges sobre com confeccionar-les. Es tractava d'una demanda en la mateixa línia que la realitzada pel Col•legi Oficial d'Infermeres i Infermeres de Lleida.
 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt