Dijous 04 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

02-04-2020

La Paeria de Balaguer ja ha repartit més d'un miler de mascaretes i n'està confeccionant mil més a través de la Xarxa de Voluntariats. S'han fet arribar a les tres residències de la ciutat i també als treballadors de la paeria que fan serveis essencials.

La Paeria de Balaguer ja ha repartit més d'un miler de mascaretes i n'està confeccionant mil més a través de la Xarxa de Voluntariats. Així ho ha confirmat a Ràdio Balaguer la paera de Promoció Econòmica i Ocupació, Ester Guarné, que també ens ha explicat que les mascaretes s'han fet arribar a les tres residències de la ciutat, als treballadors de la paeria que fan serveis essencials i també a les persones que fan tasques de voluntariat a través del xarxa impulsada des del govern de la ciutat. També la paera ens ha comentat que, un cop confeccionades, les mascaretes es porten a les diferents clíniques dentals de la ciutat perquè les esterilitzin.

Tall de veu…..

Les mascaretes s'han pogut confeccionar gràcies a les 45 cosidores voluntàries amb què compta actualment la Xarxa de Voluntariats, cosidores que ja estan treballant en la confecció de 1.000 mascaretes més, en aquest cas, gràcies a la roba que ha arribat des de l'ANC. Aquestes 1.000 també es faran arribar a les residències i als treballadors que facin serveis essencials tot i que no es descarta, en funció de les demandes que hi hagi per part dels serveis bàsics, fer arribar mascaretes a altres sectors de la població. 

Tall de veu….

D'altra banda, pel que fa a bates se n'han repartit fins ara 750 entre el CAP, l'hospital sociosanitari i les residències.

Tall de veu….. 

Actualment, la xarxa compta amb 60 voluntaris i voluntàries i des de la Paeria fan una crida perquè encara se n'apuntin més. Ho poden fer al telèfon 660 756 719.
 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt