Dijous 04 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

03-04-2020

Les parròquies de Balaguer i comarca busquen solucions 'modernes', per oferir la tradicional benedicció i missa de Rams, aquest diumenge 5 d'abril. Retransmissions per internet o entrega de rams beneïts a domicili són les opcions. 

Aquest diumenge 5 d'abril es celebra el diumenge de Rams, una tradició que el cristianisme celebra anant a beneir palmes, palmons o branques d'olivera i llorer. A la ciutat de Balaguer cada any són dues les benediccions més concorregudes, la que es fa a la plaça del Mercadal i la que es celebra davant de l'església del Sagrat Cor. 

Aquest any, però, la situació no permet fer aquesta tradició que dona el tret de sortida a la Setmana Santa. Així doncs, des de la parròquia han optat per oferir-la de la mateixa manera que ja van oferir la missa de diumenge els passats caps de setmana, amb una retransmissió en directe pel canal de Youtube de la parròquia, de la missa celebrada a porta tancada a la capella de l'església del Sagrat Cor de Balaguer. 

La retransmissió es podrà seguir a partir de les 12 del migdia. 

Així i tot, no serà l'única parròquia de comarca que optarà per les noves tecnologies per fer arribar la litúrgia als seus feligresos. La Parròquia i l'Ajuntament d'Albesa, han convidat a tothom a confeccionar palmes i palmons amb tot el material que es tingui a casa, i el diumenge, a les 10.30h, el mossèn Alfons donarà la benedicció pel canal YouTube de la Parròquia. En acabar, a més, es farà un vermut de balcó. 

Mitja hora més tard serà la benedicció a la parròquia de la vall d'Àger. En aquest cas s'oferirà com cada diumenge, a les 11, des de l'Església d'Àger i pel canal de Facebook de la parròquia.  

Altres municipis com Castelló, en canvi, han optat per fer la benedicció dels rams a la parròquia i repartir-los dilluns a domicili, entre tots els qui n'hagin demanat. Cal demanar el servei abans de dissabte al telèfon 973 42 80 07. 
 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt