Dijous 04 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

03-04-2020

Balaguer acollirà aquest divendres i dissabte 3 i 4 d'abril una donació de sang. Com a mesura excepcional, cal reservar hora abans d'anar-hi. A més, la Federació Catalana de Donants de Sang ha fet públic un vídeo d'agraïment per l'esforç i l'entrega.

La Casa de la Paeria de Balaguer acollirà aquest divendres de 5 a 9 del vespre i el dissabte de 10 del matí a 2 del migdia, una donació de sang de la ma del Banc de Sang i Teixits de l'hospital Arnau de Vilanova i de l'associació de donants de la Noguera. 

Com a mesura excepcional, calia reservar plaça abans mitjançant la pàgina web donarsang.gencat.cat, unes places que ja estan penes, tant per la donació de divendres com la de dissabte. 

La donació es farà amb totes les mesures sanitàries i de seguretat que la situació actual requereix, com els rentats de mans, la presa de temperatura corporal i l'ús de guants i mascaretes. 

També es demana als donants que intentin portar el qüestionari de donació emplenat des de casa. Es pot descarregar al web donarsang.gencat.cat/formulari . En cas de no poder-lo portar, es podrà omplir al moment de la donació amb un bolígraf d'un sol ús. 

A més, la Federació Catalana de Donants de Sang ha fet públic un vídeo d'agraïment per l'esforç i l'entrega – més que mai - que estan demostrant totes les persones que, de manera desinteressada i altruista, acudeixen als punts de donació per seguir salvant vides. Es pot veure al canal de Youtube de la Federació. 

https://www.youtube.com/watch?v=5LHWxcRyhAU


 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt