Dijous 04 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

03-04-2020

La paeria de Balaguer ha publicat un vídeo on el paer en cap explica algunes de les actuacions que s'han dut a terme aquesta setmana i les que estan previstes.

El paer ha explicat que aquesta setmana s'han dut a terme desinfeccions a dues residències de Balaguer, després que la paeria així ho sol•licités a la Delegació del Govern, que va enviar una empresa especialitzada per fer-los. 

El paer també ha aprofitat per agrair la tasca dels voluntaris que han estat realitzant aquests dies mascaretes i bates i que ara començaran a fer peücs, així com a la comunitat xinesa, que en col•laboració amb comerços de Balaguer, han fet una donació de material de protecció importat directament de la Xina. 

Finalment ha explicat que en col•laboració amb Sanitat i Afers Socials, s'està buscant la manera d'esponjar les residències de Balaguer amb molts casos. El pla contempla buidar alguns dels pacients de l'Hospital Sociosanitari Hestia, traslladant-los a residències d'altres ciutats, per poder oferir en aquest espai un tractament mèdic molt més específic.  


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt