Dimecres 03 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

04-05-2020

Perruqueries i centres han tornat a obrir portes avui a Balaguer. Rosa Sumarroca: ‘tenim llista d’espera per a dos setmanes‘. Per garantir la higiene, clients i treballadors han de portar mascareta, als clients se'ls facilitarà guants i peücs.

Aquest dilluns ja han pogut obrir al públic les perruqueries després de setmanes d’estar tancades pel confinament i no ser considerat un  essencial. A Ràdio Balaguer hem parlat amb una de les propietàries d'un d'aquests establiments, la Rosa Sumarroca.

Ella ens ha explicat que abans d'obrir el primer que han fet ha estat desinfectar l'establiment amb una màquina especialitzada.

Tall de veu….        

L'atenció als clients serà mitjançant cita prèvia, un client per treballador o treballadora i respectant la limitació d'aforament de cada local. Rosa Sumarroca ens detalla tot seguit el protocol a seguir un cop el client entri a l'establiment i les mesures que hauran d'adoptar, molts estrictes, diu per garantir la higiene. Entre elles, tant clients com treballadors hauran de portar mascareta i també als clients se'ls s'haurà de facilitar guants i peücs. També caldrà ser molt curós, assegura, amb la desinfecció de les diferents eines que utilitzen.

Tall de veu….

Tot i la nova normativa i les noves mesures, Rosa Sumarroca, que també ha explicat que el que no podran fer és afaitar barbes, ja que els clients també han d'anar amb mascareta, es mostra molt satisfeta per haver pogut reobrir el seu negoci i assenyala que són moltes les persones que han demanat cita prèvia per poder anar a la perruqueria, de fet apunta que tenen llista d’espera per a dos setmanes.

Tall de veu…

Recordem que la Federació Catalana de Perruqueries va recomanar aquest cap de setmana no obrir dilluns fins que es publiquessin els detalls de com calia actuar en matèria de seguretat i protecció tant de clients com treballadors. Aquesta informació es va publicar a poques hores de l’obertura del sector que s’ha hagut d’adaptar amb poc temps

Talls de veu a ràdio a la carta, informatius.

 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt