Dimecres 03 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

04-05-2020

Ràdio Balaguer recupera des d'aquest dilluns l'emissió habitual de programes, després d'unes setmanes de confinament en el que s'han reemès programes de la Temporada. 

A partir d’aquest dilluns, a les 9 del matí, a Ràdio Balaguer recuperem l'emissió habitual de programes, després d’unes setmanes de confinament en el que s’han reemès programes de la Temporada. 

La programació poc a poc torna a la normalitat, després que aquest dilluns, a les 9 del matí, s'hagi recuperat l'emissió del programa 'Camins del pla i la muntanya', del Centre Excursionista de Balaguer i que ha ofert un programa on s'ha parlat de la situació actual i de com pot afectar en un futur al món de l'excursionisme. El programa ha estat enregistrat, però, des del confinament.  

Aquest dimarts a les 9 del matí s'emetrà el programa 'Agrografia', dedicat al sector agrícola i ramader i també al món rural i agroalimentari. Serà amb una sessió per parlar amb Marc Solsona, Diputat i President de la Comissió d'Agricultura, Ramaderia i Pesca del Parlament de Catalunya i alcalde de Mollerussa. El tema de conversa serà l'afectació de la situació actual al sector agroalimentari. 

El dimecres a les 9 del matí, com és habitual, hi haurà una nova edició del programa 'Ràdio Balaguer punt cat', dedicat al món de la informàtica, xarxes i noves tecnologies, un dels pocs que no s'ha aturat durant el confinament. 

Dijous a les 9 del matí s'oferirà el programa 'Freqüència social', per parlar amb Josep Lluís Bonet, coordinador dels serveis socials del Consell Comarcal de la Noguera, per parlar de les afectacions de la situació actual. També dijous a les 12h continuen les receptes de 'La cuina al dia', l'espai de cuina de Ràdio Balaguer, a càrrec de l'escriptor gastronòmic i restaurador Josep Maria morell, que s'emetrà confinat. 

Finalment divendres a les 9 del matí, es recupera l'emissió de l'espai 'Què fem', el magazine que proposa activitats per fer el cap de setmana, tot i que en un caire diferent, proposant activitats per dura a terme des del confinament. 
 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt