Dimecres 03 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

12-05-2020

La Paeria de Balaguer restringeix l’accés a la zona del riu Segre al seu pas per la ciutat per la previsió d’augment del nivell del cabal. Recordem que Endesa va emetre un avis per aquest dimecres 13 de maig d’una crescuda controlada

L'augment previst pels pròxims dies del nivell del riu Segre al seu pas per la ciutat, ha obligat com a mesura de precaució restringir els accessos rodats a la zona del riu. De fet, ja fa uns dies que uns senyals prohibien l’accés per l'augment del cabal. Aquest dimarts la Guardia Urbana a senyalitzat els accessos amb cintes i els senyals de transit corresponents, informant d’aquesta mesura. Des la Paeria s’ha informat tan que bon punt el nivell d'aigua s'estabilitzi es reobrirà al transit.

 

Recordem que Endesa va comunicar fa uns dies  que aquest dimecres 13 de maig està prevista una crescuda controlada del riu Segre a Camarasa. L'embassament de Rialb i el de Camarasa deixaran anar més aigua per fer front al desgel. Des de l´embassament de Rialb es deixaran anar 200 m3/s (ara en baixen uns 35) i des de Camarasa uns 190 m3/ s (ara en baixen uns 90). En total baixarà un cabal de  400 m3/s a l'alçada del parc Maria Rúbies i el poble de Camarasa que tot i no ser extraordinari, si és un  cabal considerable. L’afectació serà  bàsicament a l'accés a l’Àrea Maria Rúbies i a la platgeta de la Roda i seria possible també que afectés  als regants del Rec de la Roda, atès que  per cabal s’haurà d'anar a elevar el motor de l'estació de bombament. A Sant Llorenç en principi no es preveu afectació , però no hi pot haver  navegació a l’embassament.”

 

 

 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt