Dimecres 03 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

13-05-2020

El PSC aplaudeix la idea que des de la Paeria es cre´ un fons perquŔ qui vulgui faci aportacions solidÓries. Segons Garcia, les donacions han de ser personals i en funciˇ de les possibilitats de cadasc˙

El regidor del PSC, Carlos Garcia, aplaudeix la idea que des de la Paeria es creï un fons perquè qui vulgui faci aportacions solidàries per ajudar els col·lectius i entitats més necessitats a causa de la covid-19.

En el darrer ple municipal, el PSC es va abstenir en els dos punts de la moció de Junts per Balaguer que feien referència a disminuir les retribucions que perceben els regidors de l’oposició i el sou dels membres de l’equip de govern i va demanar també que es retiressin els punts que feien referència a aquests aspectes en la moció d’ERC.

Segons Garcia, l’esforç solidari que pugui fer una persona depèn molt de les seves circumstàncies personals i possibilitats i està bé, diu també, que quan una persona fa una feina la cobri.

Recordem que la moció presentada per ERC, després de retirar dos dels quatre punts, va ser aprovada per unanimitat i preveu deixar sense efecte l’assignació pressupostària als grups municipals mentre duri l’estat d’alarma i que els estalvis vagin destinats a la compra de material sanitari homologat. També contempla la creació d’una comissió per estudiar mesures concretes per les famílies i les entitats del tercer sector i pel teixit empresarial i econòmic per sortir de la crisi generada pel covid-19

Garcia confia que aquesta comissió es tiri endavant el més aviat possible i també que s’apliqui una rebaixa a la taxa d’escombraries i la taxa d’ocupació de la via pública a comerços i bars i restaurants tal i com es va acordar també en el ple de la setmana passada un cop aprovada per unanimitat una moció presentada pels diferents grups de l’oposició a la qual també es va acabar sumant ERC.

El regidor socialista també ha fet una crida perquè des de l'equip de govern de la Paeria s'impulsin altres iniciatives per reactivar el teixit comercial així com ajudes directes a famílies que puguin estar en una situació precària a causa de la pandèmia. Totes les iniciatives que vagin en aquesta línia, ha dit, tindran el suport del PSC.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt