Divendres 29 de Maig
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

15-05-2020

Els ingressos de la Paeria es reduiran aquest any un mínim de 500.000 euros, una xifra que s'incrementarà al deixar el govern municipal de cobrar o disminuir algunes taxes, impostos o quotes d'ensenyaments a causa de la covid-19

Les arques municipals comptaran aquest any amb una reducció d'ingressos de 500.000 euros respecte a l'any passat, una xifra a la qual s'hi haurà de sumar la quantitat que la Paeria deixarà de percebre al deixar de cobrar algunes taxes,  impostos o quotes d'ensenyaments a causa de la covid-19. Així ho ha explicat el paer en cap aquest matí en el programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer, en el qual també ha confirmat que la Diputació de Lleida injectarà 140.000 euros a la ciutat per fer front a despeses a causa de la pandèmia, uns diners, però, que no seran suficients, diu Jordi Ignasi Vidal , per compensar la manca de recursos.

Tenint en compte aquestes xifres i les despeses derivades de la covid-19, l'equip de govern està treballant en la confecció del pressupost del 2020, uns números que aquest any, diu el paer, estan costant més que mai ja que van variant en funció de l'evolució de la pandèmia i els períodes de confinament. És per això que a dia d'avui l'equip de govern encara no té quantificada la xifra total de les despeses derivades del coronavirus.

Pel que fa a la línia d'ajuts que ara comentava el paer, es vol que sigui, segons ha explicat ell mateix, un ajut el més ràpid i global possible però no lineal sinó destinat a les activitats econòmiques que més ho necessiten.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt