Divendres 29 de Maig
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

15-05-2020

Aquest cap de setmana, en ple període de preinscripccions escolars per al curs 2020-21, els centres escolars de Balaguer ofereixen les seves portes obertes de forma virtual, per evitar els possibles contagis. 

Des del passat dimecres 13 de maig i fins el 22 d'aquest mateix mes es podrà dur a terme la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. Un procés que enguany, a causa de les circumstàncies extraordinàries per la covid-19, tindrà uns dies específics per atendre les preinscripcions presencials. 

Pel que fa a les portes obertes, tots els centres de Balaguer s'han hagut d'adaptar a la prohibició de dur-les a terme, i per aquest motiu han optat per diferents formules, però totes virtuals. Algunes d'elles, com les escoles La Noguera o Gaspar de Portolà han optat per incloure al seu web apartats amb informació dels seus serveis i metodologia, acompanyats de vídeos explicatius. L'escola Mont-roig ofereix en canvi una visita fotogràfica per les seves instal•lacions i el centre Àngel Guimerà disposa d'un díptic informatiu també consultable a la seva web. 

Pel que fa als centre privats-concertats, Vedruna Balaguer ha posat en marxa un web específic, accessible des de la seva web principal, on trobar imatges, un vídeo i tota la informació del centre. L'escola Pia ha penjat a les seves xarxes imatges de la jornada del curs anterior i ha anunciat una jornada de portes obertes virtual, que es durà a terme aquest diumenge 17 de maig, a les 12 del migdia i en la que intervindran personal formatiu del centre, en directe, a les seves xarxes.  

També les llars d'infants municipals, els Putxinel•lis i el Patufet, estan preparant el nou curs escolar, i està previst que en els propers dies es faci públic un vídeo a mode de jornades obertes, i es faci públic també un díptic explicatiu del seu funcionament. 
 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt