Divendres 29 de Maig
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

17-05-2020

El Museu de la Noguera se suma un any més a la celebració del Dia Internacional dels Museus amb una jornada de portes obertes virtual amb un vídeo que mostra l'alfabeguer de Margarida de Montferrat i el comte Pere d'Urgell.

El Museu de la Noguera se suma un any més a la celebració de la MuseumWeek, un esdeveniment mundial que apropa els museus al públic a través de les xarxes socials i que se celebra aquest cap de setmana, just abans del dilluns dia 18 de maig, Dia Internacional dels Museus.

 

La d'enguany, és una celebració totalment virtual i en coordinació amb la resta de museus de Catalunya s'han preparat tours virtuals i fan  jornades de portes obertes a través de diferents càpsules de vídeo. Des de la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran  s'han adherit a la celebració hi ha preparat càpsules de vídeo que mostren una sala, un espai, objecte o peça de les col·leccions dels diferents equipaments.

 

A Balaguer el Museu de la Noguera ha fet un vídeo en el que la directora del Museu de la Noguera, Carme Alòs, mostra l'alfabeguer de Margarida de Montferrat i el comte Pere d'Urgell.

 

El vídeo es pot veure al web del museu www.museucn.com, i a les seves xarxes socials i youtube https://www.youtube.com/watch?v=9RO1EbGE8Zw&feature=youtu.be&list=PLoSdotam3Unhhq-ADGTjjK9XiTC2pBVzu

 

 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt