Dimecres 03 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

17-05-2020

Les escoles de Balaguer fan portes obertes virtuals. Aquest Diumenge a les 12h L'escola Pia fa una jornada de portes obertes virtual.

Fins el divendres 22 de maig es du a terme la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. Un procés que enguany, a causa de les circumstàncies extraordinàries per la covid-19 es promou la preinscripció telemàtica, i el tràmit es pot fer online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat. Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, la preinscripció presencial estarà disponible a partir del dimecres 19 de maig i fins el 22 de maig inclòs. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o  a través d’Internet.

Pel que fa a les portes obertes, tots els centres de Balaguer s'han hagut d'adaptar a la prohibició de dur-les a terme, i per aquest motiu han optat per diferents formules, però totes virtuals. Algunes d'elles, com les escoles La Noguera o Gaspar de Portolà han optat per incloure al seu web apartats amb informació dels seus serveis i metodologia, acompanyats de vídeos explicatius. L'escola Mont-roig ofereix en canvi una visita fotogràfica per les seves instal·lacions i el centre Àngel Guimerà disposa d'un díptic informatiu també consultable a la seva web.

Pel que fa als centre privats-concertats, l'escola Pia ha penjat a les seves xarxes imatges de la jornada del curs anterior i ha anunciat una jornada de portes obertes virtual, el proper diumenge 17 de maig, a les 12 del migdia. Vedruna Balaguer ha posat en marxa un web específic, accessible des de la seva web principal, on trobar imatges, un vídeo i tota la informació del centre.

També les llars d'infants municipals, els Putxinel·lis i el Patufet, estan preparant el nou curs escolar, i està previst que en els propers dies es faci públic un vídeo a mode de jornades obertes, i es faci públic també un díptic explicatiu del seu funcionament.

 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt