Divendres 29 de Maig
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

19-05-2020

La paeria aprofita l'aturada causada per la crisi sanitària per fer manteniment correctiu a les instal·lacions i millores per l'estalvi energètic, canviant la il·luminació a tecnologia LED en diverses instal·lacions. 

L'àrea d'esports de la Paeria de Balaguer ha aprofita l'aturada causada per la crisi sanitària d'aquest dies per fer manteniment correctiu a les seves instal•lacions. 

D'una banda, s'ha dut a terme divers manteniment correctiu a les instal•lacions com la neteja a fons de dependències o la pintura d'alguns espais. 

En concret s'ha repintat el recòdrom, els vestidors dels pavellons 1r d'Octubre i Inpacsa i alguns espais al camp municipal d'esports. 

D'altra banda, també s'ha fet una aposta per l'estalvi energètic, substituint l'enllumenat d'equipaments com els pavellons o la piscina municipal per lluminàries de tecnologia LED. 

Concretament s'han substituït les llumeneres de la piscina coberta, tant de la mateixa piscina, com dels vestidors i accessos, i s'ha passat també al sistema LED la il•luminació de la pista del pavelló Molí de l'Esquerrà. 

Aquestes eren actuacions que ja estaven previstes però que no s'havien pogut realitzar fins ara per falta de disponibilitat del personal. 

Finalment, també s'estan duent a terme aquest dies tasques de manteniment als equipaments esportius que es troben a l'aire lliure, com el raspallat de la gespa del camp d'esports i el canvi de xarxes. 

En els propers dies es preveu actuar a les pistes esportives del secà, firal i Molí de l'Esquerrà. A la primera es canviarà les malles de protecció, les cistelles i porteries. També es canviaran xarxes i malles a les altres dues. 

Tot plegat amb la intenció de deixar aquests equipaments a punt per la seva reobertura, prevista amb l'arribada de la fase 2. 
 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt