Dimecres 03 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

19-05-2020

Comencen les preinscripcions presencials per al curs que ve. Es poden fer a cada centre fins al 22 de maig o també, en el cas de Balaguer, a través de l'Oficina Municipal d'Escolarització que s'ha traslladat a la casa de la Paeria

Després que el passat dimecres comencessin les preinscripcions escolars de forma telemàtica, avui ho han fet les presencials als diferents centres educatius.

Així, les famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, i amb l’objectiu de garantir l’equitat, tenen fins al dia 22 per poder lliurar les seves sol•licituds de forma presencial.

Per a fer-ho, cal demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o  a través d’Internet.

Aquí a Balaguer, d'altra banda, aquelles persones que no tinguin accés telemàtic per fer les inscripcions també es poden posar en contacte amb l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), que s'ha traslladat a l'ajuntament, al telèfon 973 44 88 99 per demanar cita prèvia de 10h a 14h. El personal d'aquesta oficina ofereix assessorament per tal de poder presentar les sol·licituds. Les atencions personals s'atenen, doncs, des d'avui a cada centre o també a la sala d'exposicions de la paeria (on s'ha traslladat la OME) amb cita prèvia.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt