Divendres 29 de Maig
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

19-05-2020

A partir d'aquest dimarts es reprèn el servei de recollida de voluminosos a Balaguer després d'estar aturat 2 mesos aquest servei per les mesures de seguretat pel coronavirus

Aquest dimarts s’ha reprès novament el servei de recollida de voluminosos a Balaguer després d’estar aturat dos mesos com a conseqüència de les mesures de seguretat per la pandèmia del coronavirus. Durant aquest període s’ha demanat als ciutadans guardar els voluminosos a casa i no deixar-los al carrer.  En el cas del servei de recollida d’escombraries sí que ha funcionat amb normalitat .

El servei de recollida de voluminosos a Balaguer es realitza els dimarts i divendres, i els voluminosos s’han de deixar al costat del contenidor verd el dia abans a la tarda-vespre, es a dir, dilluns i dijous. Sempre s’han de dipositar abans del pas del camió de les escombraries, que és qui pren nota dels voluminosos dipositats. En cas de tractar-se de volums més grans, com restes d’obres, s’han de portar a la deixalleria.

A comarca recordem que el Consell Comarcal de la Noguera va reprendre aquest servei el dilluns 11 de maig amb el sistema del porta a porta, que abans de decretar-se l'estat d'alarma ja s'estava realitzant en la majoria de municipis de la comarca. El Consell Comarcal va decidir també obrir el passat 27 d'abril les deixalleries comarcals, la de Balaguer i Artesa de Segre,  per poder donar solució a la gestió dels residus de les empreses i comerços de la comarca. 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt