Diumenge 07 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

19-05-2020

Comencen les preinscripcions presencials a través de la Oficina Municipal d'Escolarització. Es poden fer a cada centre fins al 22 de maig o també en el cas de Balaguer en aquesta oficina amb cita prèvia.

Després que el passat dimecres comencessin les preinscripcions escolars de forma telemàtica, avui ho han fet les presencials als diferents centres educatius.

Així, les famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, i amb l’objectiu de garantir l’equitat, tenen fins al dia 22 per poder lliurar les seves sol•licituds de forma presencial.

Per fer-ho, cal haver demanat o demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon.

Fins ara són poques les famílies que han demanat cita prèvia per la qual cosa la preinscripció presencial es preveu força tranquil·la, segons ens ha explicat avui la directora del Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera i coordinadora del Servei Educatiu de la Noguera, Mercè Plens, que també assenyala que fins a dia d'avui, a Balaguer, ja s'ha matriculat el 50 % de l'alumnat que s'havia de preinscriure a P3.

Aquí a Balaguer, d'altra banda, aquelles persones que no tinguin accés telemàtic per fer les inscripcions també es poden posar en contacte amb l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), que s'ha traslladat a l'ajuntament, al telèfon 973 44 88 99 per demanar cita prèvia de 10h a 14h. El personal d'aquesta oficina ofereix assessorament per tal de poder presentar les sol·licituds.

Les atencions personals s'atenen, doncs, des d'avui i fins al 22 de maig a cada centre o també a la sala d'exposicions de la paeria (on s'ha traslladat la OME) amb cita prèvia.

Recordem també que la Paeria de Balaguer ha enviat una comunicació a les famílies de la ciutat amb nens susceptibles de començar el proper setembre P3 per recordar-los que s'ha iniciat la preinscripció als estudis d'educació infantil.

Segons explicava també ahir a Ràdio Balaguer la paera d'Educació, Laura Corçà, es tracta de famílies que el curs que ve han d'escolaritzar els seus fills i filles a P3 i que encara no han tingut contacte amb cap escola.

En un altre ordre de coses, Mercè Plens ens ha explicat que es preveu que, coincidint amb l'entrada a la fase 2, els alumnes i docents es podran començar a reincorporar als diferents centres educatius. També els professionals del Servei Educatiu de la Noguera.

Des de la Paeria de Balaguer, d'altra banda, s'estan preparant les preinscripcions dels diferents ensenyaments municipals, les quals es podran dur a terme a partir d’aquest dimecres dia 20 i fins al 29 de maig preferiblement també de forma telemàtica tot i que també es podran fer de manera presencial si és necessari.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt