Dijous 02 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

23-05-2020

El proper dilluns Balaguer posarÓ en marxa en la fase 1 alguns espais confinats per a la practica esportiva individual.

La ciutat Balaguer, tot i no canviar de fase I, el proper dilluns dia 25 de maig posarà a disposició de la ciutadania nous espais oberts alternatius per a la practica esportiva individual i seguir amb la desescalada en aquesta 1a fase.

Els grans equipaments esportius a l’aire lliure continuen tots tancats, a l’espera de poder entrar en la fase II, però de moment es podrà accedir a tots aquells espais esportius que permetin la pràctica d’activitat física en disciplines individuals, no impliquin la pràctica en grup i es pugui evitat el contacte entre els practicants. 

L’espai de Fitness del pavelló del Molí de l'Esquerrà i els dos espais d’activitat física per la gent gran de l’avinguda Comte Jaume d'Urgell i l’avinguda Països Catalans, seran ara accessibles amb la corresponent desinfecció diària i indicant la restricció d’aforament en cada un dels espais. La pista de Skate de Països Catalans també s’habilitarà amb aquestes mesures i se’n limitarà rigorosament el seu ús, després d’observar-ne algunes aglomeracions.

Recordem que en base a les normatives i protocols establerts des del Govern central, en la  fase I, el passat dilluns dia 18 ja es van posar en marxa dos espais esportius que coincideixen en l’equipament municipal del pavelló Molí de l’Esquerrà; l’espai de rocòdrom, un equipament compartit en la gestió amb la secció d’escalada del Centre Excursionista i també el centre esportiu de l’Associació Piragüista de Balaguer, que ocupa el mateix equipament.

L’àrea d’Esports preveu un augment significatiu de la demanda d’ús dels equipaments un cop es pugui entrar en fase II. De fet, molts clubs federats han sol·licitat reprendre, amb les mesures pertinents, la seva activitat esportiva en les instal·lacions municipals, i des de l’Àrea d’Esports s’està parlant amb tots els usuaris i clubs, per atendre les necessitats i cobrir amb les màximes garanties sanitàries i de seguretat que pertoquen per la següent fase.

 

 

 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt