Dijous 02 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

25-05-2020

La ciutat Balaguer ha posat aquest dilluns a disposició de la ciutadania nous espais oberts per a la pràctica esportiva individual, l’espai de fitness, la pista de skate... i seguir, així, cap a la desescalada

La ciutat Balaguer, tot i no canviar de fase, aquest dilluns, 25 de maig, posa a disposició de la ciutadania nous espais oberts per a la practica esportiva individual i seguir així amb la desescalada en aquesta fase 1.

Els grans equipaments esportius a l’aire lliure continuen tots tancats, a l’espera de poder entrar en la fase II, però de moment es podrà accedir a tots aquells espais esportius que permetin la pràctica d’activitat física en disciplines individuals, que no impliquin la pràctica en grup i on es pugui evitar el contacte entre els practicants. 

Es tracta, per exemple, de l’espai de fitness del pavelló del Molí de l'Esquerrà i els dos espais d’activitat física per la gent gran de l’avinguda Jaume I i l’avinguda Països Catalans, que des d'avui seran accessibles amb la corresponent desinfecció diària i indicant la restricció d’aforament en cada un dels espais. La pista de skate de Països Catalans també s’habilitarà amb aquestes mesures i se’n limitarà rigorosament el seu ús, després d’observar-ne algunes aglomeracions.

Ho ha detalla tot plegat en declaracions a Ràdio Balaguer el tècnic d'Esports de la Paeria, Albert Marvà.

No hi haurà limitacions horàries en l'ús d'aquests espais però sí pel que fa a l'aforament d'usuaris. Segons Marvà, a la pista de skate hi podrà haver un màxim de 10 persones mentre que a l'espai de fitness i als destinats a la gent gran es permetran tres usuaris en un mateix moment.

Recordem que en base a les normatives i protocols establerts des del Govern central, en la  fase I, el passat dilluns dia 18 ja es van posar en marxa dos espais esportius que coincideixen en l’equipament municipal del pavelló Molí de l’Esquerrà: l’espai de rocòdrom, un equipament compartit en la gestió amb la secció d’escalada del Centre Excursionista i també el centre esportiu de l’Associació Piragüista de Balaguer, que ocupa el mateix equipament.

Albert Marvà valora de forma molt positiva la posada en marxa d'aquests espais primer, diu, perquè s'hi ha pogut reprendre la pràctica esportiva però també pel respecte que els diferents usuaris han mostrat en relació a les mesures de seguretat establertes.

L’àrea d’Esports, d'altra banda, preveu un augment significatiu de la demanda d’ús dels equipaments un cop es pugui entrar en fase II. De fet, molts clubs federats han sol·licitat reprendre, amb les mesures pertinents, la seva activitat esportiva en les instal·lacions municipals, i des de l’Àrea d’Esports s’està parlant amb tots els usuaris i clubs, per atendre les seves necessitats i poder-les cobrir amb les màximes garanties sanitàries i de seguretat. Es preveu que en la fase 2 reprenguin els entrenaments els esportistes de disciplines com el tennis taula, la gimnàstica rítmica o la natació.

 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt