Dijous 02 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

26-05-2020

Swing Noguera organitza una ballada de swing aquest dimarts 26 de maig, a les 8 del vespre, a la plaša del Mercadal. Ho farÓ coincidint amb l'aniversari del naixement del ballarÝ i core˛graf Frankie Manning.

Swing Noguera vol aprofitar que el dimarts 26 de maig es recorda el naixement del ballarí i coreògraf Frankie Manning, per tornar a recuperar l'activitat al carrer.

 

Arreu del món les ballades de swing acaben amb la coreografia més emblemàtica de Frankie Manning: la Shim Sham!

 

Manning és l'inventor d'aquest estil de swing, i aquest dimarts 26, la Fundació mundial que porta el seu nom, atesa la dificultat de fer una trobada multitudinària en algun indret, com es feia anualment, ha proposat a totes i tots els hoppers del planeta fer una ballada de Shim Sham en una festa virtual durant tot el dia 26, a les 20 h de cada zona.

 

La primera Shim Sham començarà  a les 8 del vespre a Nova Zelanda, i una hora desprès passarà a la següent franja horària, i així successivament.. fins que arribi a Balaguer.

 

A més, han demanat a totes les associacions i escoles de ball del món que hi participin i comparteixin un petit vídeo a #ShimSham Relay i #HappyBirthayFrankieManning perquè tothom, arreu, gaudeixi de l’aniversari.

 

Atès, però, que allò més essencial en aquests moments és la seguretat i la salut, i d’acord amb la Paeria de Balaguer, els participants s’hauran d’haver inscrit abans per poder marcar degudament l’espai a terra respectant les distàncies de seguretat i seguint les següents normes:

 

-Ser conscient que no és una JAM normal en què es balla amb parella i/o canviant de parella cada peça.

 

-Es crearà un espai individual de ball per a cada hopper, espai que es marcarà al terra, i que caldrà respectar.

 

-Separació de com a mínim un metre i mig  entre els espais individuals (serà com una taula de gimnàstica amb més separació i amb l’espai de cadascú assenyalat al terra ).

 

-No es permetrà el ball en parella.

 

-Caldrà dur mascareta o pantalla protectora (tot i el petit enuig que això pugui generar al ballar).

 

-No es permetrà participar a qui no respecti  les normes.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt