Dijous 02 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

26-05-2020

El Juliol de Música i Poesia farà un únic concert el 25 de juliol a l'exterior del monestir de Santa Maria de les Franqueses adoptant totes les mesures de seguretat. Un espectacle alegre i festiu que generi esperança i il·lusió

La programació del Juliol de Música i Poesia es reduirà aquest any pel coronavirus a un únic concert.

L’actual situació de crisi sanitària de la covid-19 ha provocat un seguit d’incerteses (restriccions en aforament, qüestions sanitàries, organitzatives i econòmiques) que per prudència i responsabilitat han obligat a ajornar la programació d’enguany del JULIOL DE MÚSICA I POESIA de Balaguer tal com estava prevista i traslladar-la al 2021.

Així ho ha avançat a Ràdio Balaguer Jordi Alsina, membre del col·lectiu Bada-pas, que és qui organitza aquest cicle musical i poètic. Alsina parla de dificultats organitzatives, de problemes d'assaig d'alguna de les corals que hi havien de participar així com de restriccions d'espai a l'interior dels temples, tant a l'església de Sant Domènec, on habitualment es fa el concert inaugural, com al monestir de Santa Maria de les Franqueses.

Tot i això, com dèiem, i amb l'objectiu de no interrompre la continuïtat del cicle, el JULIOL DE MÚSICA I POESIA oferirà únic concert a l’aire lliure al monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses adoptant totes les mesures de seguretat que requereixi el moment en funció de l'evolució de la pandèmia.

El concert tindrà lloc el dissabte 25 de juliol a les 21 h i tot i que Jordi Alsina encara no ens ha pogut confirmar els intèrprets i artistes que donaran veu i so a aquesta 9a edició sí que ens ha parlat del format del concert i del tipus de música que s'hi podrà escoltar. L'escenari estarà situat a la part del darrera del monestir i serà un concert líric amb piano, una soprano i un baríton, tot plegat pensat perquè sigui un espectacle alegre i festiu que generi esperança i il·lusió.

Tot i que, com dèiem, Alsina no ens ha avançat qui seran els intèrprets que hi haurà damunt l'escenari sí que ens ha dit que el 90 % dels artistes que intervindran en el concert seran persones amb vincles a Lleida, la Noguera o, fins i tot, Balaguer.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt