Dijous 02 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

26-05-2020

El paer en cap de Balaguer ha publicat un vídeo en que recorda a la ciutadania la necessitat de complir les mesures de seguretat i protecció, després que s'estigui valorant el no passar a la Fase 2 la regió sanitària de ponent. 

El paer en cap de Balaguer ha publicat un vídeo en què valora la probable no entrada de Balaguer i ponent a la Fase 2, una decisió del Departament de Salut, que el paer diu compartir, donades les dades actuals, que demostren un cert repunt dels afectats per la Covid-19.

Per aquest motiu, el paer convida a fer una reflexió sobre els motius que ens poden acostar al canvi de fase, i recorda que és necessari que no s'abaixi la guàrdia.

Així mateix, assenyala que si no som conscients en el compliment de les normes de distanciament social i l'ús de mascaretes, aquesta situació s'allargarà, afectant encara més el nostre entorn des d'un punt de vista psicològic, però també econòmic.

 

 

 

 

▪️No és moment de baixar la guàrdia. Tinguem consciència col·lectiva i respectem el distanciament físic per no tirar per terra la feina feta fins ara.

🎥 Ho explica el paer en cap, @jividalgi pic.twitter.com/3x7xnfMflo

— Paeria de Balaguer (@ciutatbalaguer) May 26, 2020

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt