Dimecres 15 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

27-05-2020

La companyia Íntims Produccions durà a terme l'assaig del seu darrer espectacle al Teatre de Balaguer. Serà durant la segona quinzena del mes d'agost i la iniciativa forma part del Pla de Suport a la Creació de Fira Tàrrega

La companyia Íntims Produccions durà a terme l'assaig del seu darrer espectacle al Teatre Municipal de Balaguer. Serà durant la segona quinzena del mes d'agost i la iniciativa forma part del Pla de Suport a la Creació de Fira Tàrrega amb el qual col·labora la Paeria de Balaguer per tal d'acollir residències artístiques aquí a la ciutat.

 

Ens ho ha avançat també aquest dimecres a Ràdio Balaguer el paer de Cultura, Arnau Torrente.

 

Segons ens ha explicat el mateix Torrente, a través del programa Suport a la Creació les diferents companyies exposen els seus projectes i les seves necessitats per dur a terme els assaigs. En aquest cas, la companyia lleidatana necessitava un teatre on poder fer proves de tot tipus i el teatre de Balaguer reunia les condicions òptimes.

 

El darrer dia de la seva estada a Balaguer la companyia farà un assaig obert al públic, tot i que amb aforament limitat. És una des les propostes d'estiu que ha previst l'àrea de Cultura i que s'inclouran en un llibret que també té previst editar la Paeria properament per donar a conèixer tota l'activitat cultural i lúdica prevista fins al mes de setembre. Del llibret en parlarem més profundament en l'informatiu de demà tot i que aquest dimecres Arnau Torrente ja ens ha avançat alguns dels actes previstos els propers mesos, com ara la celebració de Sant Jordi el 23 de juliol o el 25 de juliol l'únic concert que es farà aquest any al Monestir de les Franqueses dins del cicle Juliol de Música i Poesia. També el cicle de "Monòlegs" o el "Música i tapes" així com la Diada de l'11 de setembre.

 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt