Dimecres 15 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

27-05-2020

La Paeria de Balaguer farà pública a finals d'aquesta setmana una nova agenda extraordinària en què es detallaran els actes previstos per aquest mes de juny. L'agenda es distribuirà a través de les xarxes socials.

A conseqüència de la crisi sanitària causada per la pandèmia Covid 19, la Paeria de Balaguer ha preparat una nova agenda extraordinària en què es detallaran els actes previstos per aquest mes de juny i els que s'han ajornat per més endavant, segons ha explicat a Ràdio Balaguer el paer de Cultura, Arnau Torrente, que assenyala que el mes que ve no hi haurà molta activitat justament per les condicions de pandèmia actuals.

Entre els actes previstos per al mes de juny s'inclou la celebració de Sant Joan, en un format encara per determinar (s'hi està treballant), les estades d'estiu o l'inici del taller Cota Zero, entre altres. Tot plegat es difondrà, com dèiem, i com ha reiterat Arnau Torrente, a través de les xarxes socials, no en format paper.

Pel que fa al projecte Nilak per apropar les arts escèniques contemporànies a diferents indrets del territori, i previst inicialment pel segon cap de setmana de juny al Monestir de Santa Maria de les Franqueses, Torrente explica que, finalment, l'esdeveniment s'ha ajornat fins al mes de setembre.

Des de la Paeria continuen, doncs, treballant per reubicar en el calendari tota aquella activitat cultural que s’ha vist afectada per la COVID-19 i per tirar endavant tots aquells projectes previstos pel 2020.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt