Dimecres 15 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

27-05-2020

Un centenar de biblioteques públiques reactiven el servei de préstec amb cita prèvia. A Balaguer, la biblioteca municipal el reactivarà el proper dilluns 1 de juny i el servei es prestarà a la planta baixa de l'edifici

Un centenar de les més de 400 biblioteques públiques de Catalunya han reprès ja el servei de préstec amb cita prèvia i a mesura que avancen els plans de desconfinament locals, algunes d'aquestes han anat reobrint també els seus serveis presencials als usuaris. Des de l’11 al 25 de maig s’han realitzat un total de 5.500 préstec de documents físics i, paral·lelament, els usuaris han prestat 51.000 documents electrònics a través de la biblioteca digital eBiblioCat.

Entre l'1 i 2 de juny hi ha prevista l'obertura de 40 centres més, entre ells, la biblioteca municipal de Balaguer, que obrirà portes dilluns dia 1 de juny, tot i que no serà una obertura al 100 % sinó que, inicialment, només hi haurà actiu el servei de préstec i devolucions amb cita prèvia. Així ens ho ha confirmat a Ràdio Balaguer el paer de Cultura, Arnau Torrente, que assenyala que el servei no es farà a la planta de la biblioteca sinó que s'habilitarà un espai a la planta baixa de l'edifici que acull l'equipament.

Els usuaris poden conèixer la previsió de reobertura i els horaris de les biblioteques a través dels webs de cada biblioteca, de les xarxes territorials i del Directori de Biblioteques.

D'altra banda, es preveu que el 15 de juny reobri portes el Museu de la Noguera.

Les condicions i calendaris previstos del Ministeri de Sanitat obliguen les biblioteques públiques a adoptar un seguit de mesures especials per garantir la seguretat d’usuaris i personal com la de prestar els serveis autoritzats mitjançant equips diferenciats i treballs per torns, de manera que les biblioteques han hagut de readaptar els seus horaris d’obertura a aquestes noves condicions.
 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt