Dimecres 15 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

28-05-2020

Creu Roja entrega un lot de berenar als infants amb seguiment, gràcies a Actel i Villart Logístic. L'entitat ho fa habitualment durant el curs escolar i gràcies a aquest donatius ho ha pogut realitzar ara de forma excepcional. 

Creu Roja la Noguera ha fet entrega aquesta setmana d'un lot de berenar als infants participants dels seus grups de seguiment. 

Es tracta de nens i joves als que Creu Roja fa un seguiment online, oferint-los reforç escolar i suport per seguir els ensenyaments online, proporcionant-los si cal algun dispositiu de connexió, per ajudar-los a superar la bretxa digital que puguin tenir. A més, un cop per setmana se'ls ofereix acompanyament de resolució de dubtes. 

Durant el curs escolar habitual, l'entitat intenta oferir amb una periodicitat quinzenal, tant als infants de l'esplai d'inclusió social com als joves de reforç escolar, un berenar saludable a base de fruita. 

Aquesta actuació s'havia vist aturada per culpa de la pandèmia, i aquesta setmana, gràcies a la col•laboració d'Actel Grup, l'entitat ha pogut fer lliurament de nou de berenar saludable amb fruita a més de 30 famílies de la comarca. 

A més, en aquesta ocasió i gràcies a la col•laboració de Villart Logístic, s'ha pogut sumar a l'entrega suc i galetes casolanes. El donatiu de Villart Logístic ha consistit en la cessió de galetes casolanes, que l'empresa ha comprat a les monges Clarisses del Sant Crist, també per oferir-los ajuda. 

Aquest donatiu ha permès també fer repartiment de sucs i galetes a les famílies més vulnerables, com els avis que viuen sols i als que l'entitat presta habitualment ajuda per vulnerabilitat o impossibilitat de sortir del domicili. 
 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt