Dimecres 15 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

28-05-2020

La Paeria de Balaguer treballa en el disseny d'un Pla Estratègic Cultural per definir les línies mestres de com ha de ser la ciutat a nivell cultural els propers 15 anys.

La Paeria de Balaguer treballa en el disseny d’un Pla Estratègic Cultural per definir les línies mestres de com ha de ser la ciutat a nivell cultural els propers 15 anys.

Així ho ha confirmat el paer de Cultura, Arnau Torrente, a Ràdio Balaguer.

Per a l’elaboració del Pla, la Paeria té previst contractar una empresa especialitzada en aquest tipus de temes, de documents. De moment,  ja hi ha hagut una posada en comú d’idees per part dels tècnics de les àrees culturals de la Paeria sobre quines són les necessitats de la ciutat a nivell cultural.  Per més endavant hi ha previstos també contactes amb els diferents grups municipals de la corporació, les associacions i, en general, el teixit cultural de la capital. Tot plegat amb l'objectiu que aquest pla sigui el més transversal possible i que compti amb el major consens perquè tingui durada en el temps. Segons Arnau Torrente, ha de ser un pla de ciutat, no un pla del govern actual. 

Abans de parlar amb tots els actors implicats, diu Torrente, cal fer una auditoria, una anàlisi de quina és la situació actual a nivell cultural de Balaguer.

L'elaboració del Pla és un procés que s'allargarà en els propers mesos tot i que el calendari previst pot variar en funció de l'evolució de la pandèmia.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt