Dimecres 15 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

28-05-2020

L'Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica de Balaguer preveu obrir inscripcions la segona quinzena de juny. Aquesta setmana s'acabarà l'enquesta entre els alumnes del curs actual per poder fer la reserva de places. 

L'Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica de Balaguer està actualment fent una enquesta per saber la voluntat de les famílies que ja estaven apuntades l'any passat. Els resultats serviran per poder organitzar el curs en funció de la demanda, i sempre, amb la intenció de rebaixar les ràtios a les classes per complir amb les normatives de seguretat. 

L'enquesta, que es fa de forma telemàtica, es finalitzarà aquesta setmana i permetrà tenir la diagnosi completa de la situació actual de cara a preparar l'oferta de cursos i les inscripcions per al nou curs. 

En aquest sentit, un cop s'hagin definit els cursos, tindran prioritat a l'hora de fer la preinscrició els alumnes que ja formessin part de l'escola l'any passat. 

Una de les novetats serà l'avançament de les inscripcions per als alumnes actuals a la segona quinzena de juny, enlloc de fer-la al mes de juliol, com era habitual. 

Al mes de setembre s'obrirà el període d'inscripció a nous alumnes, en cas que quedin places disponibles.  
 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt