Dimecres 15 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

29-05-2020

Territori i Sostenibilitat impulsa un nou projecte per a la millora de la integració urbana de la línia de tren a Balaguer. Comportarà el desplaçament d'andanes i la implantació d'un sistema de tramvia, amb una inversió estimada en 10 MEUR

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de la redacció d’uns nous projecte bàsic i projecte constructiu de la millora de la integració urbana de la línia d’FGC Lleida-la Pobla al seu pas per Balaguer. Els documents definiran les actuacions necessàries per la implantació d’un sistema de tramvia al pas pel nucli urbà, tot recollint les peticions de l’Ajuntament de desplaçar les andanes de l’actual estació de Balaguer per a permetre la continuïtat del carrer Sant Crist.
 
Les noves andanes s’emplaçaran  en el tram situat entre el carrer Tarragona i el Passeig de l’Estació i la construcció d’unes noves andanes equipades amb marquesines. 

L’edifici existent es mantindrà en el seu lloc actual i, pel que fa a  la superestructura de via, es preveu col•locar via en placa en tot l’àmbit de l’actuació.

Els projecte bàsic i constructiu inclouran una definició de l'obra d'infraestructura, via i catenària, arquitectura, i instal•lacions, principalment. La redacció dels projectes es liciten per un import de prop de 225.000 euros i un termini de 12 mesos. Aquesta actuació d’integració urbana, que permetrà millorar la permeabilitat d’un costat i altre de la via, suposa una inversió estimada en 10 MEUR.
 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt