Dimarts 07 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

01-06-2020

La piscina coberta municipal de Balaguer obre aquest dimarts 2 de juny per a ˙s exclusivament esportiu i amb restriccions d'aforament. La paeria treballa ara per obrir les piscines d'estiu a partir del 22 de juny i ja en fase 3.

La piscina coberta municipal de Balaguer obre aquest dimarts 2 de juny per a ús exclusivament esportiu i amb restriccions d'aforament. La paeria treballa ara per obrir les piscines d’estiu a partir del 22 de juny i ja en fase 3. 

Sanitat ha decidit flexibilitzar les mesures de la fase 1 i la fase 2, que són les que es troben la majoria de territoris de l'Estat. Així ho recull una publicació del BOE de dissabte que, entre altres coses, autoritza l'obertura de piscines per la "pràctica esportiva individual, sempre sense contacte físic i mantenint les mesures de seguretat i protecció" i la distància de seguretat de dos metres.  

Acollint-se a aquesta flexibilització, la paeria de Balaguer ha decidit obrir exclusivament per a ús esportiu la piscina coberta municipal, de manera que des d'aquest dimarts 2 de juny es reprendrà l’activitat, establint algunes restriccions.  

Segons la normativa, es podrà accedir amb cita prèvia i per torns, qualsevol persona, tot i que tenen preferència esportistes federats que practiquin modalitats i especialitats esportives en el medi aquàtic: natació, salvament i socorrisme, triatló, pentatló modern i activitats subaquàtiques. Les reserves es podran continuar fent per telèfon en l’horari de 8.00 a 20.00h. 

Es podrà realitzar pràctica esportiva individual o aquelles modalitats que es puguin desenvolupar amb un màxim de dues persones, sense contacte físic i amb mesures de seguretat i protecció, i distància de dos metres. Caldrà respectar el límit del 30% de l’aforament de la piscina. Només hi podrà haver un entrenador, amb l’excepció de les persones amb discapacitat o menors que necessitin un acompanyant.

Es podran usar els vestidors, aplicant mesures de prevenció i higiene, i caldrà fer les tasques de neteja i/o desinfecció pertinents a la platja de la piscina i zones comunes, i al material compartit.


Pel que fa a les piscines d'estiu, Albert Marvà ha explicat a Ràdio Balaguer que hi ha tota la voluntat i s’està treballant per obrir-les el més aviat possible i com es preveu cada temporada, just finalitzi la temporada de piscina coberta, que seria pel dilluns 22 de juny i ja en fase 3 de desescalada. TAmbé s'espera que la temporada de piscina coberta 2020/2021 s’iniciï amb normalitat el proper 14 de setembre, coincidint amb el final de la temporada d’estiu i l’inici del curs escolar.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt