Dimarts 07 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

01-06-2020

La biblioteca de Balaguer reactiva el servei de préstec amb cita prèvia a la planta baixa de l'edifici. Aquest dilluns una vintena d’usuaris reculliran el material demanat a través d'una bossa i amb totes les mesures de seguretat

La biblioteca municipal de Balaguer obre portes aquest dilluns dia 1 de juny, tot i que no serà una obertura al 100 % sinó que, inicialment, només hi haurà actiu el servei de préstec i devolucions amb cita prèvia, segons ha confirmat la directora de l'equipament, Núria Arbós, que també ens ha explicat que el servei no es farà a la planta de la biblioteca sinó que s'habilitarà un espai a la planta baixa de l'edifici. Per fer les diferents demandes, l'usuari pot consultar el catàleg de biblioteques.gencat.cat o trucar a la biblioteca al telèfon 973443410 o correu biblioteca@balaguer

 

Segons la mateixa Arbós, es donen cites cada 10 minuts i des de la biblioteca faran l'entrega del material que els usuaris hagin demanat a través d'una bossa i amb totes les mesures de seguretat. Per aquest dilluns una vintera s’usuaris han demanat el servei de préstec amb aquest sitema.  Pel que fa als llibres, retornats aquest dilluns, hauran de passar una quarentena de 15 dies tancats dins d'una caixa.

 

D'altra banda, la biblioteca té previst mantenir aquesta dinàmica durant tot l'estiu encara que d'aquí a pocs dies es pugui passar a la fase 2.

 

Els usuaris poden conèixer la previsió de reobertura i els horaris de les biblioteques a través dels webs de cada biblioteca, de les xarxes territorials i del Directori de Biblioteques.

  

  


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt