Dimecres 15 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

01-06-2020

Es suspèn la 25a edició de la Càtedra d'Estudis Medievals del Comtat d'Urgell. L'organització preveu recuperar part de les ponències previstes per la propera edició, l'any 2021. 

L'organització de la Càtedra d’Estudis Medievals del Comtat d’Urgell, a càrrec del Consell Comarcal de la Noguera, la paeria de Balaguer, l'Arxiu Comarcal de la Noguera i la Universitat de Lleida, ha decidit suspendre l'edició d'aquest any 2020 per culpa de la pandèmia de la Covid-19.  

La càtedra, que s'havia de celebrar com és habitual al juliol, tenia previst un programa especial de celebració dels 25 anys. En aquest sentit, des de la Universitat de Lleida, s'havien preparat continguts a mode de recull de tots els anys de càtedra, i des d'inici d'any s'havien anat preparant els diferents ponents, que havien de participar de l'aniversari.  

Un cop vista la impossibilitat de dur-la a terme, des de l'organització s'està començant a repensar la propera edició, la de l'any 2021, a la que es preveu s'hi puguin recuperar algunes de les ponències que aquest any no podran ser escoltades. 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt