Dimecres 15 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

01-06-2020

El grup musical Círculo de Borneo presenta nou disc, HOMBRE MADRE.. La formació amb empremta balaguerina està encapçalada per Juan Magrí i Josep M. Porté. HOMBRE MADRE ja es pot trobar a les plataformes digitals

Círculo de Borneo es un projecte musical nascut l’any 2010 encapçalat per Joan Magrí (lletrista y cantant), que ha pres part de formacions com ara BdB, Canal Vida o Juan Vida i Josep M. Porté (pianista i compositor) que ha estat membre de bandes com Spiritual Son, Meritxell Gené i és teclista de Pastorets Rock des del 2007.

El procés creatiu i artístic de la formació ha fet evolucionar el grup fins a l’assoliment d’un estat de maduresa i veu pròpia que es defineix i gaudeix en el seu darrer treball: ‘Hombre Madre’ (2020). 

Hombre Madre (2020) és el segon LP de Círculo de Borneo i ha estat produït pel músic lleidatà Antoni Tolmos. Destaca per fer un salt creatiu que desemboca en una sonoritat més rítmica i dinàmica amb temes executats per una formació que s’allunya de les sonoritats elèctriques i/o electròniques. Els 10 temes que componen aquest nou treball ens descobreixen paisatges acústics i descripcions melòdiques d’estils diversos i que es fonamenten en situacions i realitats quotidianes.

El nou disc ja es pot trobar a les principals plataformes digitals o mitjançant la pàgina web: www.circulodeborneo.com

El primer ‘single’ és  ‘Desayuno con los ángeles’ serà el primer senzill que també es podrà escoltar-se al canal de Youtube, així com una part significativa de la discografia anterior.

BANDA

 L’èxit d’un concepte musical tan personal i singular no seria possible sense un conjunt de músics experimentats i compromesos com els que integren actualment Círculo de Borneo: Jordi Noró (percussió), Montserrat Sanahuja (violoncel), Carles Fortuny (flauta travessera), Francisco Javier Reyes (violí), Anna Borrego (cors i percusió), Josep M. Porté (piano i cors) i Joan Magrí (veu).

 

ALTRES TREBALLS ‘CIRCULARS’

 

Bailo en el trapecio (2010). Cinc temes en què hi destaquen “Por la tangente”, “Hasta la eternidad” i “Hijos de sus manos” enregistrats amb una formació pop-rock i on s’estableixen les bases evolutives del grup.

 

Desayuno con los Ángeles (2012). Primer EP de Círculo de Borneo. Cinc temes produïts per Marko Katier enregistrats a Chiclana de la Frontera (Cadis) en què hi destaquen versions allunyades de la seva actual realitat de temes com “Barquito de papel”, “Colecciono” i “Un día más, un día menos”.

 

El Incansable Finalista (2015). Primer LP de Círculo de Borneo en què s’hi fusionen conceptes i distàncies inicialment oposades i que acaben general d’una forma natural una nova, elegant i sorprenent proposta musical produïda per Antoni Tolmos.

 

Hombre Madre’ 2020 Es tracta d’un concepte. Un estat d’evolució i de comprensió personal d’una realitat que va més enllà d’allò sensorial. Una forma de descriure i donar significat a la construcció diària del nostre futur personal i col·lectiu.

 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt