Dimecres 15 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

02-06-2020

El comerç del centre històric de Balaguer continua amb la seva campanya de reactivació comercial i presenta una bossa comuna per a tots els establiments amb la intenció d'enfortir la imatge d'aquesta zona comercial. 

El comerç del centre històric de Balaguer continua amb la seva campanya de reactivació comercial. 

Després de la difusió d’un vídeo promocional a les xarxes, el comerç del centre històric de Balaguer continua amb la seva campanya de promoció, per recordar a la clientela que en aquesta zona de la ciutat s’hi troba un important eix comercial amb un gruix important d’establiments de tot tipus. 

La campanya havia començat amb la presentació d’un vídeo promocional, el passat 18 de maig, coincidint amb la reobertura de les activitats comercials després de la pandèmia. El vídeo, que es pot veure encara a les xarxes socials de l’associació, mostra diversos dels comerços del centre històric, a punt per rebre de nou clients, i va ser enregistrat i muntat per un dels comerços associats, concretament Vinea Vins. 

En una nova acció de la campanya promocional, des d’aquesta setmana els comerços han començat a usar una bossa conjunta, que serà entregada als clients a tots els establiments de l’associació. La iniciativa ja estava prevista anteriorment, i ha estat iniciada ara, per fer crida a la ciutadania a comprar i ajudar a fer pinya entorn al comerç de proximitat, segons ha explicat Cristina Bonet, membre de l’associació, a Ràdio Balaguer. 

La campanya va ser presentada el passat divendres a la Plaça del Mercadal i va comptar amb la presència de diversos dels associats i la paera de Promoció Econòmica i Ocupació Ester Guarné.  
 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt