Dimecres 15 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

02-06-2020

El grup balaguerí Ksonronda reprèn la promoció del seu últim espectacle, 'Ambaparar', basat en cançons d'arrel popular, tradicionals i pròpies i que inclou cançons fetes durant el confinament, com Hassàpico Nostàlgic i St. Jordi confinat. 

El grup balaguerí Ksonronda reprèn la promoció del seu últim espectacle, 'Ambaparar', basat en cançons d'arrel popular, tradicionals i pròpies. El grup vol tornar a portar la seva música a tots els racons del territori, per cantar a la vida i a l'esperança. 

L'espectacle inclou a més de cançons fetes des del confinament, com Hassàpico Nostàlgic, que és una adaptació d'una dansa tradicional grega o Sant Jordi Confinat. 

El grup Ksonronda neix el 2016 fruit del retrobament d'un grup d'amics què els agrada la música popular i tradicional. Moltes de les cançons interpretades són de taverna tot i que el repertori també inclou música tradicional i folk del nostre país i d'arreu, amb arranjaments i temes propis.

El mot "Ksonronda" emana de l'expressió  "me cason ronda", frase que s'utilitzava per a indicar un disgust, enuig i/o alegria. 
 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt