Dimecres 15 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

03-06-2020

El ple de la Paeria de Balaguer porta a debat aquest dijous l'aprovació inicial del projecte de reforma d’urbanització de la Plaça Sant Domènec. Al ple, que tornarà a ser virtual, també es debatran diferents mocions.

El ple de la  Paeria de Balaguer porta a debat aquest dijous l'aprovació inicial del projecte bàsic i executiu de reforma d’urbanització de la Plaça Sant Domènec”. Es tracta del projecte per finalitzar les obres pendents en aquesta plaça de la ciutat i que el grup d'ERC va aturar la passada legislatura perquè no s'estaven complint les directrius de Cultura.

Els treballs que manquen per donar l'obra per finalitzada són la  instal•lació d'uns gabions de ferro amb grava, l'adequació de l'enllumenat i una barana a tot el perímetre de la plaça.

L'obra l'executarà l'INCASÒL que aportarà un total de 48.000 euros per al seu finançament mentre que la Paeria n'aportarà 67.000.

En el ple d'aquest dijous també es porta a aprovació una addició al Conveni entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Educació i l’Ajuntament de Balaguer per a la creació de l’Oficina municipal d’escolarització  així com les addendes de pròrroga dels Convenis de col•laboració entre l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i l'Ajuntament de Balaguer, relatius a la Borsa de mediació i al Programa de mediació per al lloguer social, per a l'any 2020. 

La sessió plenària d'aquest dijous, d'altra banda, porta a debat un total de cinc mocions, dues de la CUP, una per fer el pressupost per l'any 2020 i una altra per crear una targeta moneder d'impacte social. 

També hi ha una moció per exigir al Govern Espanyol el pagament immediat de les prestacions econòmiques a totes les persones treballadores afectades per un expedient de regulació temporal d'ocupació; una altra per aclarir les presumptes irregularitats comeses per la monarquia espanyola; i una darrera contra el tancament dels punts de guaita de Catalunya. 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt