Dimecres 15 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

03-06-2020

La Paeria de Balaguer registra una petició al Jutjat de Balaguer per demanar l'aturada dels desnonaments previstos a la ciutat tenint en compte l'estat actual d'emergència social provocada per la pandèmia covid-19

L’Àrea d’Afers Socials de la Paeria de Balaguer ha registrat una petició al Jutjat de Balaguer en què es demana  aturar els desnonaments previstos a la capital tenint en compte l’estat actual d’emergència social provocada per la pandèmia per la Covid-19. 

Així ho ha explicat el paer en cap aquest dimecres a Ràdio Balaguer. Segons Vidal, caldria estudiar cas per cas i en aquest sentit demana la màxima sensibilitat tant als jutjats com a les entitats bancàries per trobar solucions per a les persones o famílies afectades. 

La petició, signada pel paer de Governació, Afers socials i Participació, Kevin Bruque, exposa que la Paeria considera que, donada la paralització de l’activitat econòmica de les persones treballadores de la ciutat així com de les pimes, s’ha posat en risc no només la salut de les persones, sinó el seu benestar social. A més, considera aquesta situació afectarà a les famílies que ja es trobaven en situació de vulnerabilitat, però també generar noves situacions en famílies anteriorment no reconegudes. 

Per aquest motiu, tenint present l’actual estat d’alarma, i la magnitud de les xifres, que expressen l’existència a la ciutat de 970 persones afectades per un expedient de regulació, des de la Paeria s’ha iniciat una sèrie de mesures destinades, no només a garantir la salut de les persones sinó el seu benestar social, que inclou el dret a tenir un habitatge. 

Una d’aquestes mesures és intentar que no es pateixi cap desnonament a la ciutat, i per aquest motiu s’ha decidit sol•licitar als jutjats, la suspensió temporal de tots els desnonaments previstos a la ciutat i tots els previstos arran de la Covid-19. 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt