Dimecres 15 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

03-06-2020

La Paeria de Balaguer ha enviat una carta a la Dolça Revolució demanant explicacions de l'acte que dissabte va reunir un centenar de persones. La resposta la faran arribar a Salut i Mossos d'Esquadra perquè prenguin les mesures oportunes

La Paeria de Balaguer ha enviat aquest dimecres la carta que el passat dilluns va anunciar que adreçaria a la Dolça Revolució demanant-li explicacions de l'acte que dissabte va reunir un centenar de persones aquí a la ciutat i perquè confirmin si realment va tenir lloc, tal i com han fet públic des de l'associació. Així ho ha explicat a Ràdio Balaguer el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, que ha dit que de confirmar-se la trobada seria un fet molt greu.

La resposta que doni la Dolça Revolució a la Paeria, l'equip de govern la farà arribar tant al Departament de Salut com al cos dels Mossos d'Esquadra perquè prenguin mesures i imposin les sancions que creguin oportunes perquè, si realment ho han fet i han posat la salut de tothom en perill, diu el paer, no poden quedar-ne indemnes.

La Paeria no va tenir en cap moment constància que se celebrés o que s'hagués de celebrar aquest acte. Sí, però, que s'ha actuat en altres ocasions en què s'ha constatat l'organització de trobades i festes a la ciutat amb més persones de les permeses i sense adoptar les mesures de seguretat establertes en la fase 1 de la desescalada. El paer ha confirmat que s'han fet actuacions policials en aquest sentit.

Pel que fa a la desescalada, Vidal confia que la setmana que ve la regió sanitària de Lleida pugui canviar de fase, un canvi cap a la fase 2 que, diu, estan esperant molts sectors econòmics que estan patint moltíssim en aquests moments. En aquest sentit ha apel·lat un cop més perquè la ciutadania no es relaxi i mantingui les mesures de seguretat i protecció establertes.

D'altra banda, el paer en cap també ha explicat que a mesura que avancin les fases del desconfinament es reduiran actuacions com les desinfeccions que cada dia encara s'estan fent en diferents carrers i espais de la ciutat.

També Vidal ha explicat que a mesura que avancin les fases de la desescalada aniran obrint els equipaments municipals tot i que amb limitacions i prenent totes les mesures de seguretat. Dilluns ho va fer la biblioteca, ahir al piscina coberta i el proper 6 de juny es preveu que també obri portes el Museu de la Noguera. 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt