Dimarts 07 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

04-06-2020

El Col·lectiu Llibertat s'ha trobat de nou aquest dijous al Mercadal per reprendre les seves reivindicacions, tot respectant les mesures de protecció. L'acte ha inclòs un homenatge al company Eduard. 

El Col•lectiu Llibertat ha reprès de nou les seves trobades a la Plaça Mercadal aquest dijous 4 de juny. La d'avui significava la represa de les trobades presencials dels dijous, adaptades això sí a la situació del moment. 

La concentració d'avui ha estat més curta, en no incloure la marxa sorollosa, una modalitat que des del col•lectiu volen mantenir durant les properes trobades, a causa de la situació actual, que també els ha fet intentar no sobrepassar el nombre de 20 assistents com a màxim, respectar en tot moment les distàncies de seguretat, que han delimitat amb uns llaços grocs a terra i portar mascaretes o proteccions. 

Durant l'acte d'aquest dijous s'ha un manifest elaborat pel propi col•lectiu i un poema dedicat a tots els padrins morts a causa de la covid-19. També s'ha fet la lectura d'una carta de Jordi Cuixart. 

Un dels moments més emotius ha estat l'entrega d'un marc amb una fotografia a la companya de l'Eduard, un dels membres del col•lectiu que ha traspassat durant aquest dies i que cada setmana duia un dels cartells reivindicatius. 

La trobada ha acabat amb el Cant dels Segadors. 

El Col•lectiu Llibertat es tornarà a reunir el proper dijous, a les 11, al Mercadal. De moment, i donada la situació actual, s'ha decidit no trobar-se els dissabtes, per evitar l'aglomeració de gent que es pot causar en coincidir amb el mercat setmanal.  


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt