Dimecres 15 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

05-06-2020

El proper dilluns 8 de juny es tornarà a posar en marxa de nou la zona blava de Balaguer després de gairebé tres mesos aturada 

En el ple d'aquest dijous es va anunciar que a partir del proper dilluns 8 de juny es tornarà a activar la zona blava d’aparcament a la plaça del Mercadal i el carrer del Miracle, per tant, després del període en què el servei ha estat suspès, dilluns aquestes zones tornaran a ser de pagament.

La zona blava va quedar exempta de pagament el diumenge 15 de març per un decret d'alcaldia. Es tractava d'una mesura que també van aplicar la majoria de les capitals de comarca de Catalunya i que es preveia que s'apliqués mentre durés la situació d'excepcionalitat a causa del coronavirus.

Un cop s'han reprès la major part dels serveis a la zona afectada, i comprovada la gran afluència de vehicles, s'ha decidit activar-la novament per fomentar la rotació en els aparcaments.

El pressupost d’enguany, d’altra banda, segons va anunciar el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, contempla un estudi de mobilitat a la ciutat de Balaguer fixat en els vehicles. L'objectiu és analitzar com s’han de gestionar els aparcaments i saber quines són les zones on es creu que hi ha d’haver més rotacions de vehicles.

RÀDIO BALAGUER


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt